Üdvözöljük Záhony város
hivatalos weboldalán!

Bursa Hungarica 2019 - Aktuális
2018.10.04

 

Pályázati Felhívás!

 

 

Záhony Város Önkormányzati Képviselő-testülete a korábbi évekhez hasonlóan csatlakozott az Emberi Erőforrás Minisztérium által kiírt 2019. évi pályázati felhívásához és meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat „A” és „B” típusú pályázatát.

 

A Képviselő-testület határozata értelmében az „A” típusú pályázók tekintetében 15 fő, a „B” típusú pályázók esetében 5 fő támogatására van lehetőség. Az elnyerhető ösztöndíj mértékét 5.000,-Ft/fő/hó-ban határozták meg, melyet az „A” típusú pályázók részére 10 hónapon át, a „B” típusú pályázók részére 3x10 hónapon át folyósít az önkormányzat.

 

A pályázat elbírálása a Humán-Bizottság hatáskörébe tartozik.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. november 6.

 

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (továbbiakban: EPER-BURSA rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges.

 

Információk a Bursa Hungaricaval kapcsolatban a www. emet.gov.hu oldalon találhatóak.

 

A rendszerben kitöltött és az abból kinyomtatott pályázati űrlapok a kötelezően csatolandó dokumentumokkal (jövedelemigazolás, jogviszony igazolás) együtt a Záhonyi Közös Önkormányzati Hivatal földszint 4-es, 6-os irodahelyiségeiben benyújthatóak.

 

További információért az érdeklődő pályázók részére készséggel adnak tájékoztatást, segítséget a hivatal munkatársai.

 

 

                                                                                                     Záhony Város Önkormányzata